Bevlogen Meesterschap

Share Button

kookworkshopU heeft een grote verantwoordelijk binnen uw organisatie en bent gericht op het nemen van complexe beslissingen en advies. Binnen deze verantwoordelijkheid dient u kansen en risico’s af te wegen en visionair te handelen. In deze taak is het uw streven om uw verstand, gevoel en talenten optimaal in te zetten en te benutten. Vanuit uw bevlogenheid wil u de organisatie meekrijgen achter uw plannen, waarbij u streeft naar verantwoordelijkheid en vrijheid binnen de door u neergelegde koers en focus.

U bent zich bewust van het verschil tussen denken, gevoel en talenten. In de dagelijkse leiding ervaart u dat dit vraagt om verschillende communicatie stijlen en beheersing van emoties en intensief schakelen tussen verstand en gevoel in combinatie met het uitdragen van bevlogenheid. Deze kracht wilt u verder ontplooien en inzetten en daarmee het onderscheid maken binnen uw omgeving.

De vraag is dan: “Hoe word ik meester in de omgang met mijn verstand, gevoel en talenten, op een wijze die bevlogen is en anderen inspireert”. Herkent u zich in dit profiel? Dan geeft het programma “Bevlogen Meesterschap” een boeiende kans.