Doel en voordelen

Share Button

Doel – Bevlogen Meesterschap biedt een verhelderend zicht op de werking van uw ego, gevoel, talenten en bevlogenheid. Door deze bewustwording ervaart u welke potentie u tot uw beschikking heeft om deze in te zetten en weet u hoe u deze sneller kan benutten en hoe u zelf de belemmeringen om deze in te zetten kan opruimen. U krijgt kennis en inzicht die uw bevlogenheid doet toenemen en inspirerend werkt in uw omgeving.

Key benefits

  • Het ontwikkelen van het vermogen om uw ego te herkennen
  • Een diepere bewustwording van uw talenten en groeipaden
  • Optimaal gebruik te kunnen maken van de combinatie gevoel en verstand
  • In alle mogelijke situatie bij uw kracht blijven en dit inzetten
  • Het motiveren en inspireren van uw omgeving door uw bevlogenheid

Uitgangspunten – Het concept Bevlogen Meesterschap kenmerkt zich doordat het verder gaat dan leren. Het maakt gebruik van de kracht van bewustwording. De groepssamenstelling is gericht op gelijk gestemde en gedreven personen, die met elkaar willen delen. In deze omgeving vallen er nieuwe kwartjes van inzicht, waardoor de deelnemers anders over zichzelf gaan denken, communiceren en handelen. Dit geeft een versnelling in bevlogenheid, inspiratie en behalen van dromen.

Werkwijze – De trainingsmethode is interactief, waarbij zowel trainer en deelnemers als spiegel fungeren. Wij stellen het individu en zijn potentie centraal. Er wordt gewerkt met bewezen inzichten voor alledaagse situaties die bij samenwerken, leidinggeven en adviseren worden ervaren.