Groei!

Share Button

Groei! hlogo groeieeft als doel om mensen en teams bewust te maken van hun talenten en inzicht te geven hoe ze die in de maatschappij kunnen inzetten. Met mijn boeken Illusies van het ego en De wonderlijke wereld van je talenten beschrijf ik wat talenten zijn en hoe die werken. Essentieel daarbij is om je eigen ego en je gedragspatronen te leren kennen, die je vasthouden in je comfort-zone. Je talenten zijn er juist voor om uit deze comfort te komen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Naast de boeken verzorgt Groei! de training Bevlogen Meesterschap, waarbij je met een groep gelijkgestemden bewust wordt van je talenten, ego, overtuigingen, verlangens en de energie die je neerzet. Dit geeft nieuwe inzichten in jezelf en voor je leven. Velen zetten daarna nieuwe stappen om hun wensen en dromen te verwezenlijken. Ook voor teams hebben we de training Bevlogen Teams, waarbij ik groepen begeleidt naar een zelfsturend team, om optimaal gebruik te maken van ieders talenten en ervaring.

Zit je vast in je werk of privé en ervaar je belemmeringen en blokkades waar je zelf niet goed uit komt, bel me gerust op (06-54778820) voor een coachingsgesprek. Het geeft je een prettig duwtje in je rug en een kijkje in je spiegel, zodat je een volgende verfrissende stap kunt zetten. Tot slot nodig ik je graag uit voor mijn lezingen waarbij ik je een kijkje geef in de wereld van jezelf.

Jan van Rouwendal