Opzet

Share Button

Elke bijeenkomst is gericht op een specifiek aspect van teamgroei en bevlogenheid. In de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van de eigen levens-, werk- en teamervaring van alle deelnemers. Vanuit deze positie streven we naar een groei in de professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen het gehele team. Deze groei resulteert in een hoog effectief team met bevlogen mensen, die elkaar weten te vinden om hun doelen te bereiken.

Zoals in de volgende figuur staat verbeeld, is het team in onze ogen een dynamisch geheel binnen uw omgeving. Bevlogen Team gaat in het bijzonder in op de niveaus van overtuigingen, identiteit en missie. Onze werkwijze benadert de team niveaus, van binnen naar buiten, oftewel vanuit de gezamenlijke drive en passie binnen het team.

piramideVoor welke teams – Teams van Directies, Adviseurs, Managers en Professionals die hoge eisen stellen aan zichzelf en willen groeien in talenten, bevlogenheid, inspiratie en effectiviteit met hun team. Als leider van het team durft u de uitdaging aan om beter zicht te krijgen op de dynamiek, rollen en samenwerking van uw team. U wilt met het team bevlogen werken naar de toekomst en tegelijkertijd de impact versterken in uw organisatie en daar buiten.

Welke werkwijze – Groei! maakt gebruik van de wisselende oefeningen en uitdagingen binnen het team, die alle verborgen interacties en gedachten bloot leggen. Hierdoor wordt een optimaal mix van ervaren en inzicht in het team gecreëerd, die in de operatie niet mogelijk is. Voor de veiligheid en continuïteit van de bijeenkomsten wordt zorg gedragen door de programmaleider Jan van Rouwendal.