Opzet

Share Button

Elke bijeenkomst is gericht op een specifiek aspect van verstand, gevoel en bevlogenheid. In de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van eign levens- en werkervaring en die van de andere deelnemers. Vanuit deze positie streven we naar een groei in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van ieder individu.

Zoals in de volgende figuur staat verbeeld, bent u in onze ogen een dynamisch geheel binnen uw omgeving. Bevlogen Meesterschap gaat in het bijzonder in op de niveaus van overtuigingen, identiteit en missie. Onze werkwijze benadert uw niveaus, van binnen naar buiten, oftewel vanuit uw innerlijk.

piramideVoor wie – Voor iedereen die hoge eisen stelt aan zichzelf en wil groeien in talenten, bevlogenheid, inspiratie en effectiviteit in hun omgeving. U durft de uitdaging aan om beter zicht te krijgen op uw denken, communiceren en handelen. U wilt u zichzelf blijven, bevlogen werken en tegelijkertijd uw leiderschap en impact versterken in uw omgeving.

Door wie – De bijeenkomsten worden verzorgd door de programmaleider Jan van Rouwendal.

Kosten – De kosten van de training zijn € 1.500 (excl. BTW), voor 6 bijeenkomsten trainingsruimte, maaltijden en consumpties.

Organisatie en locatie – De groepsbijeenkomsten bestaan uit een ochtend- en middag gedeelte, waarbij er tussentijds een maaltijd wordt geserveerd. De groepsbijeenkomsten vinden plaats in regio Meppel of Amersfoort.

Groepsgrootte – Door de aard en de werkwijze van de sessies is de groepsgrootte maximaal 6 deelnemers.